Utilizatorii site-ului Erotic365.ro(SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL) sunt rugati sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor utilizati si a conditiilor stipulate.

Erotic365.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

1. Cesionarea si subcontractarea

SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Erotic.365 va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

2. Confidentialitate

Erotic365.ro va respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. Erotic365.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Prin inregistrarea dumneavoastra in sectiunea Contul meu, sunteti de acord ca informatiile furnizate la data inscrierii, precum si orice alte informatii pe care SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL le-ar putea obtine ca urmare a utilizarii site-ului Erotic365.ro, incluzand datele de trafic (ex.: durata, momentul si volumul comunicarii), sa fie prelucrate de catre SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL in urmatoarele scopuri:

-   realizarea de rapoarte statistice cu privire la utilizarea serviciilor furnizate de catre SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL

-   marketingul si comercializarea produselor si serviciilor SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL, prin orice mijloc de comunicare, incluzand apelare automata care nu necesita interventia unui operator uman (scrisori, brosuri, alte materiale tiparite, e-mail, fax, telefon, apeluri preinregistrate etc.).

Totodata, utilizatorii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie dezvaluite partenerilor SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL in vederea expedierii produselor si serviciilor comandate.

Informatiile vor fi prelucrate de catre SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL in conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 si 677/2001.

Informatiile pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

3. Facturare - Plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL  va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

4. Livrare si Transport

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 2 si 5 zile din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul Erotic365.ro. SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu instiintarea cumparatorului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si incasare. Erotic365.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa va adresati imediat la office@erotic365.ro sau la tel. 0754 907 103.

Toate produsele achizitionate prin site-ul Erotic365.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator. Erotic365.ro va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 5. Acceptare

Acceptarea va fi facuta atunci cand bunurile si serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comanda. In cazul in care cumparatorul descopera ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci vanzatorul va aduce la conformitate produsele si serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL, cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile.

6. Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul Erotic365.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 

7. Politica de retur

Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton. Produsul trebuie sa ramana neaparat in ambalaj si sigiliat, pentru a putea fi returant, fiind vorba de produse ce tin de igiena intima.

 Expediati coletul retur prin curier catre Sat Carcea, comuna Carcea, str. Viaductului, nr. 38, Carcea, Dolj, Tel: 0754907103,

 Achitati transportul inainte de expediere.

Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.

*produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului.

8. Raspundere

SC ASM WEB DISTRIBUTION SRL nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor.Erotic365.ro va fi raspunzator in cazul in care executarea comenzii nu indeplineste oricare din obligatiile contractuale.

Erotic365.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Erotic365.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat imediat despre acest fapt, notificare insotita de oferte de produse alternative.

Erotic365.ro nu raspunde de eventualele defecte sau deteriorari ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Erotic365.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor deteriorari si repararea lor revine in sarcina furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Erotic365.ro, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor Erotic365.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Erotic365.ro de la acest client.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa Erotic365.ro face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

9. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

10. Legea aplicabila - Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.